Nu är det viktigare än någonsin att vi får stöd längs vår livsväg, att vi skapar rutiner för att ta hand om oss själva, att transformeras, att healas och att kunna gå in ännu mer i vår kraft.

Att ha en trygg oas att återvända till, i en omtumlande värld. Att vi lyssnar på vår själ och vårt hjärta.

Att vi lever fullt ut, som de vi är ämnande att vara.

Är du redo att äntligen bli den du är?

I videon berättar jag kort om min nya medlemssida:

Du själfulla kvinna, hur skulle det vara…

 • att få en kärleksfull vägledning framåt i din personliga och andliga utveckling?
 • att öka din känsla av frihet, glädje och lekfullhet i livet?

 • att få bättre självkänsla?
 • att känna dig mer balanserad och lugn?
 • att få ökad självinsikt?

 • att öka kontakten med din inre vägledning, änglar, själ och hjärta?
 • att healas av änglarna i kärleksfulla, glädjefyllda meditationer?
 • att ingå i ett kärleksfullt och tryggt sammanhang för andlig och personlig utveckling tillsammans med likasinnade kvinnor?
 • att öka din kraft?
 • att kunna vila i tillit, kärlek och stolthet över dig själv?
 • att ladda ner frekvenser som är för ditt högsta, bästa?

 • att finna dig själv och din plats i livet?
 • att vara mer i nuet?
 • att skapa en regelbunden, fungerande rutin för dig själv och ditt eget välmående?

Jag har skapat en medlemssida för dig: Sisters of the light!

Där tar jag dig på en kärleksfull resa i ditt inre, tillsammans med änglarna!

Pågår åter runt, rullande intag och medlemsskap.

Med kärlek och varsamhet. Genuint. Från hjärtat.

Titta på videon för att se min historia:

Detta ingår varje månad:

Månadens meditation

Varje månad får du en ny meditation (på mellan 5-30 minuter) som är kanaliserad och inläst av mig, Sissi, direkt till dig som är med i denna magiska grupp.

Dessa meditationer innehåller alltid både healing och budskap, som är för ditt högsta, bästa, eftersom änglarna vet vem som är med och vad som behövs.

Meditationerna följer månadens tema (läs mer om månadens tema nedan).

Du kommer även att få en kort informationstext eller -video där jag berättar om månadens tema, och vad som kan vara viktigt att tänka på. 

Alla meditationer läggs ut på medlemsportalen, som du kommer att få tillgång till när vi startar. 

Master Class

Varje månad har vi en Master Class på 90-120 minuter, via Zoom, där fokus är månadens tema (läs mer om månadens tema nedan), som vi fördjupar oss i.

Du kommer att få möjlighet att ställa frågor i chatten på Zoom, alternativt skicka frågorna till mig innan sändning, ifall du inte har möjlighet att vara med live.

De flesta Master Classes kommer även att avslutas med en gemensam meditation. (för mer praktisk info, se nedan)

Månadens extrabonus

Varje månad kommer en överraskning. Det kan vara något som hör ihop med månadens tema, eller något annat.

Exempel på månadens extrabonus kan t ex vara en andningsövning, en kanaliserad text till hela gruppen, ett extra Zoom-möte där jag drar änglakort till alla som är med live, en extra fullmåne- eller nymånemeditation endast för gruppen, yogaövningar som fokuserar på månadens tema, eller en inspelning från en gästföreläsare. 

Jag rekommenderar Sissis arbete till andra alla dagar i veckan! Det Sissi gör för en är värt varenda krona. Hon är så omsorgsfull och fylld av kärlek. Det känns verkligen att hon brinner för att hjälpa andra och arbetet hon gör är verkligen gediget. Sissi är bara full av ljus och det märks i det arbete hon gör och den energin hon lägger på att hjälpa andra att hitta sitt ljus. Jag rekommenderar verkligen Sissi utav hela mitt hjärta.

Josefin Persson

Blända världen med ditt ljus och din kraft. Stå i den du i sanning är, utan rädslor, utan blygsel, utan skam.

Jag har deltagit i Sissis gudinneretreat online. Jag upplevde väldigt mycket under meditationerna och det har gett mig många redskap att ta till när jag känner mig vilsen. Sissi får mig att känna mig lugn och budskapen är alltid klockrena. Sissi utger ett lugn och trygghet. Hon är inkännande och lyhörd. Samtidigt väldigt professionell. Hon ger dig många verktyg och redskap att använda i livet.

Sissi är en kvinna med fötterna på jorden och hjärtat hos änglarna. Hon har en härlig humor och en stor värme. Sissi har en stor erfarenhet och mycket kunskap i att förmedla änglarnas och guidernas budskap.

Sol Green

Resultat du kan se när du jobbar med mig och änglarna:

 • Frid och ro i sinnet
 • Att du vaknar nöjd, och går och lägger dig nöjd
 • Att du känner en lätthet inom dig, både fysiskt och pyskiskt
 • Bättre självkänsla
 • Bättre självinsikt, och du förstår hur saker och ting hänger ihop
 • Lättare att fatta beslut utifrån ditt hjärta och din vägledning
 • Mer lugn, harmoni, trygghet i dig själv och en inre styrka
 • Ökad kontakt med din själ och ditt hjärta
 • Ökad kontakt med dina änglar och guider (observera dock att detta medlemsskap inte ersätter min änglamediumutbildning, där vi går mycket mer på djupet och använder oss av andra tekniker)

 • Att finna dig själv och  din plats i livet
 • Att du trivs mer med dig själv
 • Att du inte längre kompromissar bort det som är du
 • Att du skapar rutiner för ditt egna välmående

Vad behövs för att du ska få ta del av dessa resultat?

 • Du avsätter tid för dig själv och gör meditationerna, gärna 3-5 dagar per vecka, och andra uppgifter/övningar som du får tillgång till under din tid i gruppen
 • Att du är beredd på att släppa styret och därmed kontrollen, och vara villig att släppa vissa delar av dig själv, som inte gagnar dig längre
 • Att du är aktiv i din vilja och din intention att verkligen skapa ett liv som du drömmer om
 • Att du skapar rutiner och bara vet att det är kontinuiteten och en process över tiden som är en viktig del i all personlig utveckling
 • Att du följer de råd som förmedlas till dig, framför allt i meditationerna

Jag rekommenderar varmt Sissi, då hon är en mycket varm, kärleksfull, ödmjuk och förtroendeingivande person. Sissi har en otrolig medial förmåga och kan med hjälp av sin medialitet se en persons trauman, blockeringar, fysiska och psykiska besvär. Sissi kan sedan ge healing och vägledning med hjälp av änglarna samt föra ett terapeutiskt samtal som är till hjälpa att lösa psykiska och fysiska besvär på ett mirakulöst sätt.

Utan Sissi hade jag inte varit den jag är idag,  jag är henne evigt tacksam.

Annette

Månadens tema

Exempel på de fokusområden som kan komma att komma (jag kanaliserar de ämnen som kommer, en månad i taget):

 • Bättre relationer
 • Läk den feminina kraften inom dig
 • Ta tillbaka din kraft
 • Hur barndomen påverkar den du är idag
 • Hur du arbetar med attraktionslagen för att få det du önskar
 • Förbättra relationen till din kropp
 • Gränssättning
 • Balansen mellan manligt och kvinnligt inom dig
 • Anknytning
 • Läka barndomssår, som t ex övergivenhet, rädslan av att göra fel, känsla av utanförskap, känslan av att inte bli sedd
 • Olika försvar vi har och hur vi kan släppa dem
 • Att äga och förstå sina känslor
 • Att släppa på rädslor, oro och ångest
 • Att läka övergrepp
 • Skapa mindre stress i livet
 • Släpp in mer kärlek i livet
 • Öppna upp för det kreativa flödet
 • Släpp kontrollen och minska kraven på dig själv

…och många, många fler.

 

 

Lite om mig

 

Jag är här med en mission, en mission att hjälpa människor att pånyttfödas till sina sanna jag. En mission att hjälpa människor att nå sin potential.

Jag har mångårig erfarenhet av arbeten som karriärcoach, coach, samtalsterapeut och transformerande healer. Jag har haft tusentals terapeutiska samtal, och hållit i en mängd grupper och seminarier under årens lopp,  jag har dessutom genomfört flera hundratals kanaliseringar och healingsessioner.

Jag har hjälpt hundratals personer på vägen in till sina sanna jag, befriat dem från bojor från sitt förflutna. Jag vet alltså vad som fungerar, vad som läker och healar och vad som får människor att må sitt bästa jag.

Jag har även gjort en egen, väldigt djup och transformerande resa i mitt liv, så jag har egen erfarenhet av det mesta som vi kommer att ta upp under vår tid tillsammans. Min tro är den, att ifall vi inte själva upplevt lidande och läkt våra egna sår, så kan vi inte heller härbärgera andra sår och lidande.

Förutom min gedigna erfarenhet av att jobba med människor har jag en stark medial förmåga och en fantastisk kontakt med änglarna och andra ljusvarelser, vilket jag har en fantastiskt stor nytta av, och använder dagligen i mitt arbete, och även privat.

Relevanta utbildningar, kurser och erfarenhet

 • Certifierat änglamedium
 • Medium
 • Healing och charkrabalansering
 • Steg 1 Samtalsterapeut i Psykodynamisk psykoterapi
 • Psykosyntesutbildad själscoach
 • Yoga- och meditationslärare
 • Livs- och karriärcoach
 • Kursledare och inspiratör i egna kurser och seminarier
 • Mångårig erfarenhet av att vara seminarieledare
 • Civilekonom

Med Sissis hjälp har jag blivit tryggare i mig själv och jag inser mitt värde. Får lättare kontakt med mina guider och uppfattar lättare deras vägledning. Lyssnar mer på mitt inre, men även min kropp när det är något som inte stämmer.

Jessica Malm

2 minuter in i videon nedan kan du se och lyssna på vad deltagare på min änglamediumutbildning säger om mig och mitt arbete.

Varför har jag skapat detta medlemsprogram?

Svar: För att jag vill hjälpa ännu fler, på ett sätt som jag vet fungerar.

I november 2019 var jag fullbokad ända till mars 2020. Jag kände en stress över att inte kunna erbjuda fler tider, så som klienterna önskade. Jag tvingades pausa för nya tider, då det varken var en bra situation för mig eller för mina klienter. 

Jag bad änglarna om hjälp att få till mig ett nytt sätt att kunna hjälpa många fler personer på ett bra sätt. Jag känner ju att detta sätt att arbeta kan hjälpa så många! 

Änglarna föreslog att jag hjälper människor med små, “tuggbara” munsbitar, lite i taget, men ändå en bra hjälp, i fantastiska,  kärleksfulla energier, hjälp till självinsikter och massor av healing. 

Det är därför jag nu erbjuder Sisters of the Light, som en hjälp till självhjälp. 

Det har betytt oerhört mycket att jag har träffat, och blivit hjälpt av Sissi, det har förändrat mitt liv.

Jenny Cederin-Andersson

Jag känner mig mycket starkare och gladare idag och har mer förståelse för hur min kropp fungerar. Känner mig lugnare o tryggare av meditationerna och alla möten som vi har haft på riktigt och på nätmötena. Idag finner jag mer ljus o kärlek i vardagen. Det har varit många bra tillfällen som jag har kunnat stanna upp och reflektera över mina känslor. Mycket tufft men välbehövligt! Jag har fått en mer Kärleksfull och positiv förståelse för mig själv och andra. Jag känner själv att jag har kraft och verktyg för att möta människor som vill ha hjälp med healing, kanalisering, vägledning eller bara ett budskap i ljus o kärlek. Jag är så tacksam att jag tillät mig att göra denna magiska resa!!!

Ann-Charlotte Gustafsson

Blända världen med ditt ljus och din kraft.

Stå i den du i sanning är, utan rädslor, utan blygsel, utan skam.

Sissi kan hjälpa oss vidare i vårt liv när vi fastnar. Hon tar sig tid att tolka upplevelserna. Hon visar oss metoder, meditationer och verktyg om hur vi själva kan jobba vidare med våra upplevelser och reflektioner. Sissi är en god lyssnare. Träffsäker med sina svar på ett väldigt kärleksfullt sätt. Hon kan lyfta oss på ett magiskt sätt.

Jag rekommenderar verkligen Sissi!!! 😍 Hon har en god ledarskapsförmåga som gör att alla i gruppen känner sig hållna, sedda och bekräftande på ett väldigt mjukt sätt. Jag känner att jag har ett väldigt stort förtroende för henne. Sissi sprider ljus och kärlek till oss alla på ett fint andligt/magiskt sätt!

Ann-Charlotte Gustafsson

Tack snälla Sissi för idag!

Du är magisk hela du!

Du känner in och har en sådan förmåga att hela andra, vilken gåva du har.
Saker bara ramlar på sin rätta plats i varje session med dig.  Det läker igenom hela kroppen, tankarna, kroppen och själen smälter ihop och får förståelse för varandra!


Jag är så tacksam för att jag valde att hoppa på din kurs, den har verkligen hjälpt mig på djupet!

Anna

snälla ord från kunder och kursdeltagare

Sissi är så äkta och full av kärlek, har verkligen förmågan att lyssna och stötta i processen.

Att läka mitt inre barn med hjälp av meditationer och healing, har betytt så mycket otroligt mycket.

Jag är så innerligt tacksam, både för mig själv, som vågade välja Sissis utbildning och för Sissis fantastiska engagemang i min utveckling.

Lotta

Att träffa Sissi är som att få komma hem och träffa sig själv. Det känns tryggt att bli professionellt lyssnad till för att kunna öppna dörren till sitt innersta rum som kanske varit låst den senaste tiden, eller som aldrig nånsin varit öppen. Sissi är förtroendeingivande, ärlig, öppen och genuin. Dessutom har hon många strängar på sin lyra och spelar bara på de strängar som vill bli spelade på och som känns relevanta just för det aktuella tillfället. Jag har varit på olika typer av träffar hos Sissi, och även enskilda konsultationer och går alltid därifrån som en gladare, mer harmonisk och upplyst människa, full av iver och tillförsikt inför nästa steg i livet!

Gunlis, Malmö

Sissi är en fantastisk guide och kursledare, som genom sin lugna röst och väsen har lotsat mig in i en ny värld och förändrat min syn på mig själv och omgivningen. Tusen tack!

Madeleine, Malmö

Tack vare Sissi har jag blivit lugnare, mer harmonisk, tryggare, en ökad inre styrka…..

Hon har hjälpt mig att lösa upp spänningar i kroppen,  m.m.

Sissi ger så mycket av sig själv för att hon vill hjälpa andra att må bra. Sissi är gåva för sina medmänniskor. Hon har en så stark healingkraft att det vibrerar inom mig.

Anna

När jag har känt mig vilsen, osäker på vilket beslut jag ska ta eller känt av något fysiskt i kroppen har Sissi alltid fått mig att känna mig så mycket lättare i sinnet och kroppen efteråt. Hon får mig att känna mig älskad och sedd. Hon ser alltid det vackra i ens inre (även när man själv inte gör det). Hon ger av sig själv i sanning. Hennes mjuka och kärleksfulla sätt får mig att känna mig trygg och “normal” trots mina upplevda fel och brister. Hon är en ängel!

Jag rekommenderar Sissi starkt eftersom hon är en sann ljusarbetare som genuint vill hjälpa andra människor och för att hon är fantastiskt duktig på det hon gör.

Pia Kjellin

Jag har blivit medveten om trauman som jag varit utsatt för och det har hjälpt mig att förstå varför jag har haft de svårigheter som jag haft genom livet. Jag har också fått hjälp av Sissi att förstå vilka inre barn som jag behöver ta hand om och läka. De enskilda sessionerna, kursen och meditationerna har hjälp mig att släppa mer på kontroll och har gjort att jag känner mig gladare, friare och lättare i sinnet mer avslappnad och inte så tyngd som jag tidigare kunde känna mig utan att veta varför. Jag har också blivit medveten om att jag har styrkor som jag inte tidigare har varit medveten om och som varit till hjälp för att stärka min självkänsla.

Sissi är fantastisk på att se allt som finns gömt inom en person och kan på ett mycket kärleksfullt sätt medvetandegöra detta och hjälpa till med healing och vägledning hur man kan komma vidare för att läkas och kunna blomma ut till den person som man i sin kärna egentligen är menad att vara.

Annette

Fina ord från kursdeltagare

Jag är så glad över att jag är med på kursen! Är så redo att hitta hem till mig själv!

Tack Sissi för att du alltid finns där när vi behöver dig. Du är så lugn och trygg, och det speglar av sig på oss, så att även vi blir lugna och trygga. Det gör att vi vågar öppna upp oss själva och därigenom läka det trauma man burit på. Du är fantastisk, Sissi, så fin och kärleksfull på alla sätt!

Är så tacksam att jag får ta del av allt detta stora och upplyftande som du tillsammans med änglarna ger oss!

Daniella, deltagare änglamediumutbildning online

Änglamediumkursen har gett mig många fina insikter om mig själv genom meditationer, samtal och sammankomster med de andra deltagarna. Det inre barnet har fått komma fram och blivit omhändertagen. Insikt om hur mkt kunskap jag har inom mig som trängts undan har börjat titta fram och insikt om att kärleken till mig själv är en viktig faktor för att “hitta hem till mig själv”.

Ska man gå någon kurs i personlig utveckling så kan jag från djupet av mitt hjärta stark rekommendera Sissi Rylands Änglamedium-utbildning.

Sissi har en unik förmåga att se till varje individs bästa och kan verkligen få en att känna sig trygg i allt man går igenom.
Hon har ett hjärta av guld! 💛 🤗

 

Anne Ganslandt

Min upplevelse är att Sissi kan hjälpa människor med allt, och jag överdriver inte! Är man bara öppen för att ta emot hjälpen så kan hon hjälpa dig. Allt ifrån minsta lilla osäkerhet till att hjälpa någon som är djupt rotad i exempelvis ett beroende, depression, obalanser i kroppen, m.m. Känner man sig osynlig och/eller utanför så kan hon hjälpa till med det. Känner man att man sitter fast i livet, att det känns som att det står stilla, så hjälper hon till med det också. Man måste känna att man vill ha hjälp, att man är redo att ta emot hjälpen som Sissi ger en. Sissi ger dig utav sin energi fullt ut och ser dig.

Josefin Persson

Vanliga frågor och svar:

Hur mycket tid ska jag avsätta varje månad?

Svar: Det är helt upp till dig. Hur mycket tid är du beredd att lägga ner på dig själv och din utveckling? Jag skulle säga att jag rekommenderar att du mediterar med någon av månadens meditationer minst 3-4 dagar i veckan. Sedan är månadens Zoom-möte cirka 90 minuter, och månadens överraskning kan vara allt mellan 5-90 minuter.

 

Om jag ångrar mig, får jag pengarna tillbaka?

Svar: Tyvärr inte. Detta är en investering i dig själv, din utveckling och ditt välmående, och det är bindande, för att du ska ge dig själv denna tid och denna gåva.

Kommer mötena att spelas in?

Svar: Ja, allting kommer att spelas in, ifall du inte har möjlighet att vara med live varje gång som vi ses.

Kommer jag att få personlig hjälp av dig, Sissi?

Svar: Jag kommer att vara tillgänglig för er under Zoom-mötena, och där finns chans att ställa frågor. Jag kommer däremot inte att vara tillgänglig för privata frågor och hjälp via PM eller sms. Då behöver du boka och investera i en privat session med mig, när jag släpper sådana tider. 

 

Kan jag få reda på månadens tema för några månader framåt innan jag bestämmer mig?

Svar: Jag kommer löpande under vår tid tillsammans alltid att lyssna till vad änglarna säger är det högsta bästa just nu, att fokusera på. Därför kan jag ha en tanke, men blir vägledd att ha något annat område, som är bättre för alla medlemmar. Ha tillit til att det är något som är bra för dig och som du behöver just där och då.

Alla ämnen kan väl inte vara intressanta för alla?

Svar: Jag tänker såhär, de flesta människor är intresserade av mellanmänskliga relationer, och det finns säkert något som du kommer lära dig om dig själv, ändå. Det kommer säkert att komma något område som inte är lika brännande aktuellt för dig just den månaden. Men du väljer att stanna kvar över tiden, kommer du att under månadernas lopp att ha en hel skatt kista med verktyg att använda när olika ämnen röres upp i ditt liv. Du har alltid tillgång till alla meditatiioner och Master Classes, så länge du är medlem (och för alltid, ifall du sparar ner dem på din mobil och/eller dator.)

 

Sissi ser saker och löser problem på nivåer där andra samtalsterapeuter inte kan nå.

Jag har kommit närmre mig själv och ser mig själv med lite nya ögon. Med acceptans, värme och kärlek. Jag är lite tryggare i mitt jag.

A.T.

Passar medlemsskapet i “Sisters of the light” dig?

Detta är rätt för dig om…

 • du vill ha kärleksfull vägledning på vägen i din andliga och personliga utveckling
 • du vill upptäcka nya sidor hos dig själv
 • du vill släppa gamla bojor och sår som håller dig tillbaka
 • du vill ha ett magiskt sammanhang av likasinnad själar som är intresserade av anglig och personlig utveckling
 • du är beredd att satsa tid och energiför dig själv och din utveckling, på ett kärleksfullt sätt
 • du vill komma igång regelbundet med rutiner för meditationer och andra övningar som stärker dig
 • du vill ha bättre kontakt med din inre vägledning, din själ och ditt hjärta

Detta passar inte dig om…

 • du önskar och förväntar dig att få privat och personlig hjälp av mig (då rekommenderar jag istället att du bokar en privat session med mig, när tider för detta finns tillgängliga)
 • du förväntar dig en änglamediumutbildning (då rekommenderar jag dig istället att söka till min änglamediumutbildning)
 • du är i kraftig psykisk obalans, så att det inte är lämpligt att du arbetar med din andliga och personliga utveckling på egen hand

Spridda ord från personer som deltog i min senaste meditation:

Wow bästa meditationen hittills! Love it, vilken kraft!! – Lugn, glad och ljus – Wow! Fantastiskt!! – Väldigt helande! Tack❤️ – MAGISK! – Så magiskt! Älskar dina meditationer, Sissi! – Tusen Tack, vilken kraft och ett stort lugn. Helande ❤️ – Så kraftfull och helande, tack ❤ – Helande ❤️ – Magontet släppte! Känner mig lugn och avslappnad, lättare att andas! – Känns som att det tar ett tag att komma tillbaka, helande och lugnande. ❤️ – Befriande och starka ljussken i alla chakrafärgerna. Tack ❤️ jättefint! – Centrerad och i mig – Det vibrerar och sticker I hela kroppen, speciellt huvudet ! Härligt! – Befriande och helande ❤🙏 – Jag har landat 😊. Känner mig lugn och glädjefylld. Tack 🙏💕! – Håller med, fantastisk meditation och väldigt härlig, stark kraft! Magiskt! 🌟 Tusen tack underbara bästa du! 🙏🏽❤️ Sissi är magisk och fantastisk på alla sätt och vis! 😍❤️ – Tack för ännu en fantastisk meditation Sissi, kände stark healingkraft i denna. Kommer att lyssna på denna meditation igen. – Tack, Sissi! Så gott ❤️ – Helt tagen, väldigt lugn men trött. Tack❤ – Det var verkligen en otrolig stark och vacker meditation….wow!!❤️Tack🙏 – Tack försvann bort ordentligt härligt. Känner mig lugn trött – Det kändes att den gick på djupet ❤️ Alltid lika magiskt, kära Sissi ❤️ – Tack Sissi ❤️ magiskt som alltid ❤️ – Jag somnade men är så lugn… Tack♥️🙏💫 –  Tack alltid så härliga meditationer med dig. Känner mig så trygg. ❤️! Du är helt magisk!

 

 

Introduktionspriser

 

Anmälan är bindande. Skulle du bli sjuk och inte kan gå kursen får du pengarna tillbaka mot uppvisande av läkarintyg, eller kan du välja att gå kursen vid ett annat kurstillfälle.

 

Genom att ha mediterat tillsammans med Sissi har jag lärt mig att hantera min oro och finna lugnet inom mig själv. Det är oerhört energigivande och ger en nytändning varje gång man haft en meditation med Sissi. Hennes röst är oerhört lugnande och vägleder en perfekt.

Jag rekommenderar Sissi alla dagar i veckan för det finns ingen finare människa. Hon är den bästa på att hjälpa dig finna rätt väg i livet och stärka din självkänsla.

Titti Nordin

Är du redo att transformera ditt liv?

fler Snälla ord från kunder och kursdeltagare

Åååh, tack Sissi! Vad fint att få träffa dig! Det måste bli fler gånger! Är helt uppfylld av kärlek, hopp, lugn och tillit! Tack! Så tacksam över att jag fått del av din varma energi och din gåva i livet! Malena, Malmö

Kursen “Mer av dig” gav mig jättemycket. Den fick mig att komma närmare mig själv, upplevelsen att ingå i något större, samhörighet med andra. Jag tycker att du är en mycket bra kursledare, kunde inte vara bättre. Jag har gått i terapi tidigare, men din kurs har hjälpt mig mer. Jag kontaktar dig sen igen
Kan varmt rekommendera dig Sissi, idag mår jag betydligt bättre, kram Jenny 😊

Jenny Cederin-Andersson, Malmö

Sissi is a one-of-a-kind, genuine healer. Her heart is her biggest gift. She holds wisdom that is so pure, so connected to God, it’s like she’s been helping people to connect to their hearts and to heal for lifetimes. Her empathic and intuitive gifts are spot-on. She is able to see beneath the layers to see what healing and clearing is needed for your Highest and Best Good. Her connection to God and the angels is pure and very strong. She has helped me in so many ways, including inner child healing, clearing dark energy, balancing and healing my chakras, healing past lifetimes, channeling messages of guidance and clarity to help me on my path, teaching me how to claim my power and my sovereignty, and coaching me through life’s challenges. She is a loving guide, who takes you on a journey, exploring all the facets of your being to bring you back to your Divine essence. She is an ally, a sister, and a bridge between this world and the Higher Realms of Light!

Katie Pendergast, USA

Distanskund

I have had the amazing opportunity to work with Sissi. She is such a gifted healer, seer and intuitive that I was blown away. Right from the start I was placed into such a safe place with her that I could heal layers of old beliefs and trauma that was in the way of me being my divinity and living my dreams . Her intuitive messages and connection to the Divine , Angelic Beings and guides were so remarkable and pure that I was bathed in the purest love I can describe! I am forever grateful to Sissi for our session and will be back for more because the connections made are life changing!!! Thank you so so much Sissi !!!

Jen Goodwin, Ontario

Två kvällar med guidad änglameditation har varit en fantastisk upplevelse. I en grupp med personer som inte träffats förr är Sissi en enormt inkännande ledare. Alla får plats och känner sig trygga. Alla öppnar upp sig och vi lär också av varandra.
Sissi – du gör skillnad!
Tack❤️🙏

Kjell, Malmö

Frågor?

Du når mig på min mailadress: sissi@sissiryland.se
eller på telefon: 0766 – 45 40 50 (undvik gärna att ringa, sms är alltid bäst, eftersom jag ofta sitter i kundsessioner)

Du kan även skicka ett meddelande till mig på Facebook, under min företagssida “Sissi Ryland, Sverige”

Eller fyll i boxen här nedan för att nå mig via mail.

Skicka ett meddelande

9 + 10 =

Jag brinner för att hjälpa människor att komma närmare sig själva, att komma i kontakt med sitt sanna jag, sin essens. Att sluta kämpa, att släppa oro och stress, och att finna den rätta vägen, sin passion, i livet. Genom mina mediala förmågor, mina erfarenheter och kunskaper om vad som fungerar leder jag dig längs din livsväg så att du kan känna mer glädje, frihet och kraft i livet. Änglamedium. Healer. Medium. Samtalsterapeut (Steg 1 Psykodynamisk psykoterapi). Psykosyntesutbildad själscoach. Karriärcoach. Yoga- och meditationslärare. Intuitiv healer. Resanterapeut. Empat. HSP.

Ja, tack!