Anmäl dig till min gratiskurs:

"6 nycklar till mer änglamagi i ditt liv"

När du fyller i dina uppgifter ger du samtidigt samtycke till att jag får skicka mail till dig med kurs och annan information. Läs mer om användarvillkoren ››

Jag tar för tillfället inte emot nya klienter, och har tyvärr ingen möjlighet att svara på enskilda frågor och förfrågningar som gäller att känna in, heala eller att ge änglabudskap via mail.

Ifall du är intresserad av att ställa dig på väntelista, mailar du mig med namn och mobilnummer. En session är 45 minuter och priset för en sådan är 920 kr. Då har vi båda mediterat i cirka 15 minuter innan vi ses (med en meditation som jag kommer att skicka dig innan vi ses).

Varmt välkommen!

Med vänlig hälsning,
Sissi

PHONE

+46766454050

ADDRESS

Sissi Ryland, Erik Dahlbergsgatan 16B, MALMÖ, Sweden

EMAIL

sissi@sissiryland.se

CONNECT

Jag brinner för att hjälpa människor att komma närmare sig själva, att komma i kontakt med sitt sanna jag, sin essens. Att sluta kämpa, att släppa oro och stress, och att finna den rätta vägen, sin passion, i livet. Genom mina mediala förmågor, mina erfarenheter och kunskaper om vad som fungerar leder jag dig längs din livsväg så att du kan känna mer glädje, frihet och kraft i livet. Änglamedium. Medium. Samtalsterapeut (Steg 1 Psykodynamisk psykoterapi). Psykosyntesutbildad själscoach. Karriärcoach. Yoga- och meditationslärare. Intuitiv healer. Resanterapeut. Empat. HSP.

Ja, tack!